Missie en Visie

Missie

Eigenlijk zegt de naam van de praktijk het al NovaDerm. Nova betekend nieuw en Derm betekend huid. Dus een nieuwe huid. Nu kan ik u niet een nieuwe huid geven, maar wat ik wel kan is de klachten die u ervaart met uw huidaandoening zo veel mogelijk verminderen of het zoveel mogelijk dragelijk maken. Dit doe ik door met u samen te werken en de behandeling op uw klachten af te stemmen. U krijgt dus altijd een behandeling op maat. Dit om zo de beste behandeling voor u te kunnen aanbieden zodat u zich weer goed voelt in uw huid.

Uw huid de beste zorg!

Visie:

Mijn visie is om laagdrempelig te zijn en betrouwbaar. Om op deze manier u de beste zorg te kunnen bieden. Dit doe ik met goed als goed opgeleide huidtherapeut en ook door samen te werken met verschillende disciplines.

%d bloggers liken dit: