Direct toegankelijk

Zonder verwijzing naar de huidtherapeut? Dat kan.

Om bij een huidtherapeut onder behandeling te komen heeft u niet langer een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Sinds 1 januari 2011 is dankzij een besluit van minister van Volksgezondheid alle paramedische beroepen direct toegankelijk geworden. Heeft u wel een verwijzing gekregen? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom om een afspraak te maken voor een Intake gesprek.

Waarom zonder verwijzing naar de huidtherapeut?

Vermoedt u dat u een huidprobleem heeft? Of heeft u vragen over uw huid? dan kunt u direct een afspraak maken bij NovaDerm.

Een huidtherapeut heeft alle kennis in huis om u duidelijkheid te verschaffen over uw vragen of probleem. Kunnen wij iets voor u betekenen? Of moet u toch een afspraak maken bij de huisarts? U weet direct waar u aan toe bent.

Hoe gaat het in zijn werk?

U maakt een afspraak bij NovaDerm en geeft aan dat u geen verwijzing heeft. Wij maken dan met een afspraak voor een screening. Tijdens deze screening kunnen wij kijken of wij u kunnen behandelen. De huidtherapeuten van NovaDerm zijn extra bijgeschoold en bevoegd om een screening bij uit te voeren.

Blijkt uit de screening dat wij u niet direct, of niet kunnen behandelen dan verwijzen wij u alsnog naar uw huisarts.

Kunnen wij u wel behandelen dan wordt er een afspraak gemaakt voor een intake. Tijdens de intake wordt er dieper ingegaan op uw klachten en verder onderzoek gedaan, om te bepalen wat wij voor u kunnen betekenen.

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor een screening, wel voor de intake.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s