Medische peelingen

 

De epidermis of opperhuid is de buitenste laag van de huid. Deze bestaat voor het grootste deel uit dode cellen die ons beschermen tegen uitdroging en invloeden van buitenaf. Deze dode cellen worden verhoornde cellen genoemd. Er komen dagelijks nieuwe verhoornde cellen bij en de bovenste laag schilfert af. Hierdoor vernieuwt de huid zich doorlopend.

Een chemische vloeistof die wordt gebruikt bij een medische peeling lost als het ware de tussencelstof tussen de huidcellen op, zodat de huidcellen los komen te liggen. De huid kan hierdoor sneller vernieuwen waardoor deze frisser en strakker wordt. Afhankelijk van de concentratie en de zuurgraad van de peeling, kunnen er meer of minder huidlagen verwijderd worden. Tevens wordt er meer vocht in de huid vast gehouden waardoor de huid beter wordt gehydrateerd.

Medische peelingen zijn huidbehandelingen bedoeld voor het verjongen van de huid of om bepaalde huidproblemen te behandelen. U kunt hierbij denken aan acnelittekens, donkere pigmentvlekken, grove poriën, rimpels en zonbeschadigde huid. De behandeling wordt altijd in kuurvorm aangeboden voor het bereiken van het beste resultaat.

Bij NovaDerm worden er oppervlakkig, medium diep en diepe peelings aangeboden. Dit is afhankelijk van uw wensen en de conditie van de huid en de indicatie.

Medische peelingen worden bij NovaDerm aangeboden vanaf € 65,00. Het betreft hier een cosmedische behandeling en deze kosten worden niet altijd vergoed door uw zorgverzekeraar (m.u.v. acnelittekens).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s