Nieuwe stagiaire NovaDerm stelt zich aan u voor:

Mijn naam is Laura en ik ben vierdejaars student Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. Vanaf 8 januari 2016 zal ik mijn afstudeerstage lopen bij NovaDerm Huid-& Oedeemtherapie te Alphen aan den Rijn. Ik heb Maaike Ververs drie jaar geleden leren kennen, doordat ik mijn allereerste stage dag in het vak Huidtherapie bij haar in de praktijk heb mogen lopen. Deze dag heeft mij altijd bijgestaan en nu, drie jaar later ben ik Maaike weer tegen het lijf gelopen. Na een fijn weerzien was ik van harte welkom in de praktijk. Mijn interesse in de huid is altijd groots geweest en nu krijg ik de kans om meer ervaring op de doen in de praktijk. Ik ben ervan overtuigd dat Maaike mij kan klaarstomen voor het echte werk en mij kan voorbereiden op mijn toekomst als Huidtherapeut.

Graag tot ziens in de praktijk!

Laurastage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s