Ringana in de spotlight!

Zoals u heeft kunnen lezen is NovaDerm partner van Ringana. Een Oostenrijks bedrijf met duurzame natuurlijke en 100% verse producten zonder enige chemische toevoegingen. Verzorgingsproducten voor uw huid en voedingssupplementen. Om u kennis te laten maken met dit mooie merk en de mooie producten zet ik de komende tijd steeds één product in de spotlight. Zo nu en dan zit er een leuke korting bij. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met de praktijk of kijk op de website van Ringana voor meer informatie. RINGANA-verse-cosmetica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s