Marius Fabre, nieuw bij NovaDerm

Nieuw bij NovaDerm Marius Fabre!

Al 110 jaar maakt het familiebedrijf Marius Fabre Marseille zeep op exclusieve basis van plantaardige oliën. Deze natuurlijke zeep bevat geen kleurstoffen en geen toevoegingen van samengestelde stoffen. Geen toegevoegde producten die afgeleid zijn van aardolie of dierlijke vetten, zoals het merendeel van de zepen en gels die op de markt zijn. De olijfolie die Marius Fabre gebruikt voor al zijn producten komt uit de vallei bij Baux-de-Provence, een olijfolie die bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit. De producten zijn volkomen veilig voor het milieu, volledig plantaardig en niet getest op dieren. De verpakking is gemaakt van gerecycled materiaal.

Sinds 2013 is de naam Savon de Marseille beschermd. Marius Fabre is één van de 4 zeepfabrikanten die deze traditionele zeep mag maken volgens het oorspronkelijke recept. U kunt de ‘echte’ zeep herkennen aan het logo Savon de Marseille.

Marius Fabre ‘Olivia’ Biologische Lippenbalsam

De biologische lippenbalsem van Olivia heeft hydraterende en herstellende eigenschappen. Omdat het is samengesteld uit ingrediënten van de beste kwaliteit. Het voorkomt droge en gebarsten lippen en geeft een direct merkbare verlichting. Met een aangename frisse citrusgeur. Gemaakt op basis van biologische olijfolie, Biologische shea boter en Bijenwas Breng een dun laagje op je droge lippen aan en masseer zachtjes in. In de felle zon of bij koud weer nogmaals aanbrengen.

LipBalm

Marius Fabre Ólivia’Biologische Handcreme

Deze handcrème is uiterst geschikt voor dagelijks gebruik dankzij de zachte formule van olijfolie, Sheaboter en oranjebloesem. Een heerlijk lichte crème die je handen voelbaar verzorgt en de vochtbalans van je huid reguleert. De plantaardige en etherische oliën van lavendel, geranium, mandarijn en citroen zorgen vervolgens voor een subtiele geur. De crème wordt snel door je huid opgenomen, zonder een vettig laagje na te laten. Je nagels en je nagelriemen worden direct mee verzorgd. De recycleerbare tube van 50 ml is gemakkelijk mee te nemen in je handtas. Geschikt voor alle huidtypes.

Maar deze handcrème biedt nog iets extra’s. Dankzij de plantaardige extracten van de Goudsbloem, erkend om haar antiseptische, herstellende en huidverzachtende werking, kan deze crème ook gebruikt worden om blauwe plekken en jeuk te verlichten.

Handcreme

Gebruik : een voldoende hoeveelheid aanbrengen op je handen en langzaam inmasseren totdat het volledig ingetrokken is. Naargelang behoefte meermaals per dag herhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s